Vores priser

Se alle vores priser på elektriker ydelser

Vores Priser

Vores priser på el-arbejde

Alle priser er eksklusive moms. Vi kommer gerne med skræddersyede priser til unikke projekter.
Kontakt os endelig for at høre nærmere.

Opstartsbesøg

960,-

Prisen er inkluderet kørsel inden for rimelige grænser, første times arbejde på din adresse samt servicevogn.

Efter den første time betaler du pr. halve time.

Pris for forgæves besøg – 999 kr.

Specialist

275,- / halve time

Fagmand kommer ud mellem 7:00-15:00.

Prisen afregnes pr halve time påbegyndt.

Servicevogn faktureres separat til 80 kr. pr. time.

Arbejdsmand

165,- / halve time

En arbejdsmand laver meget af det supplerende arbejde, der holder prisen nede på jeres projekt.
Prisen regnes pr. halve time påbegyndt.

Overarbejde

795,-

Ved eventuelt overarbejde alle hverdage efter 15:00 faktureres der pr påbegyndte time.

Udkaldsvagt

3800,- (tillæg)

En udkaldsvagt indebærer service i weekender eller hverdagen mellem 15:00-7:00.

Prisen for udkaldsvagt tillæg er eksklusiv timepris.
Vi fakturerer minimum 2 timer til 1.225 kr. pr. time oveni tillægget.

De to timer starter når elektrikeren kører hjemmefra til han er hjemme igen. Efter to timer faktureres der pr påbegyndt time.

KLS Rapport

125,- / faktura

En KLS rapport eller slutkontrol er et lovkrav. Den skal altid udarbejdes ved autorisationskrævende arbejde.
Vi udarbejder rapporten og gemmer den i 10 år. Det sikrer både dig og os, at arbejdet er korrekt udført

Gennemsigtige priser

Med over 10 års erfaring er vi i stand til at kombinere effektivitet og grundighed i vores service. Det sikrer dig de billigste priser for en kompetent elektriker.

Vi ønsker at have konkurrencedygtige og samtidig gennemsigtige priser, så du som kunde aldrig føler dig snydt. Hos Findalens El er du altid sikret pålidelighed, tryghed og personlig service, og vi er med dig fra start til slut.

Miljøtillæg

Vores priser er inklusive miljøtillæg. Miljøtillægget er et lovkrav, der dækker en korrekt affaldshåndtering og bortskaffelse af affald. Dette sørger Findalens El selvfølgelig for.

I servicevognen har vi langt de fleste materialer der er nødvendige, men skulle det alligevel ske at din opgave kræver specielle materialer, er det billigst for dig som kunde at anvende strakslevering. Vi bestiller materialerne, så de kommer inden for 1 time og du sparer dermed penge på en ny aftale med elektrikeren. Prisen for en strakslevering varierer.

  • En lille fastbox i zone 1 (Storkøbenhavn), koster kr. 250,- ekskl. moms.
  • En lille fastbox i zone 2 (udenfor Storkøbenhavn), koster kr. 450,- ekskl. moms.

(Fastbox: ekspres levering inden for 1 time)

Parkering

Hvis der er parkeringsbetaling i området, er dette dit ansvar som kunde og beløbet vil tillægges fakturaen. Hvis det er muligt at fremskaffe et gæstekort eller andre alternativer for gratis parkering, er dette en god løsning.

findalens el logo sort png

Indhent tilbud

Kunne du tænke dig et tilbud på din elektriker opgave? Tøv ikke med at kontakte os for et gratis og helt uforpligtende tilbud. Ring til os, send en mail eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi tilbage med det samme.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.