Om os

Kvalitet er en selvfølge

Vi er altid på telefonen

Historien bag Findalens El

Findalens El blev i april 2019 startet af Oliver Sundgaard Findalen med en drøm at levere professionelt el-arbejde til danskere fra sin base i Valby. Han ønskede at tilbyde kunderne en mere personlig og tæt mulighed for samarbejde, når det gælder el-arbejde og el-projekter. Oliver er en erfaren og seriøs elektriker, der brænder for at give kunderne en service lidt ud over det sædvanlige.

Siden virksomheden blev startet har der været fart på. Holdet er vokset, og paletten af kompetencer er blevet større. I dag kører Findalens El ud til kunder i hele Storkøbenhavn. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alt fra de traditionelle serviceopgaver til grundige el-renoveringer og el-entrepriser.

Autoriseret el-installatør

Håndværk er en tillidssag. Det samme gælder i el-branchen. Derfor er det vigtigt, at man kan stole på sin fagmand, og trygt kan vide, at arbejdet bliver lavet til punkt og prikke. Vi værner om den personlige dialog med kunden og lægger altid en ekstra indsats i at tilfredsstille dine behov.

Som autoriseret el-installatør har vi styr på vores fag. Vi har taget den retmæssige uddannelse og kan stolt stå inde for enhver opgave, vi udfører. God service og kvalitetsløsninger behøver dog ikke stå i vejen for gode priser. Vi mener, at alle skal have råd til godt el-arbejde. Vi skræddersyr altid priserne til netop dit projekt, og fakturerer efter hver påbegyndte halve time, så du altid får, præcis hvad du har betalt for.

Læs mere om vores priser

findalens el logo sort png

Skal vi tage en snak?

Vi holder til i Valby, men bevæger os gerne omkring København og resten af Hovedstadsområdet. Vi er særligt kyndige, når det kommer til el-renovering af lejligheder, hvor vores store erfaring gør os i stand til at arbejde ekstra hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er fleksible og tager imod alle el-opgaver. Står du og mangler en professionel elektriker, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 29 89 93 00 få en uforpligtende snak. Vi giver også gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.