Ladestation til elbil

Montering af ladestander hos private, boligforeninger og mindre virksomheder

Ladestation til elbil

Montering af ladestander hos private, boligforeninger og mindre virksomheder

Installation af ladestation til el-bil i København

Ønsker du en ladestation til elbil hjemme hos dig selv, til boligforeningen eller hos din virksomhed? Hos Findalens El tilbyder vi professionel installation af elbil ladestandere for private og erhverv.

Vi rådgiver om mulige løsninger og sørger for strøm til elbiler enten hjemme hos private eller mindre virksomheder. Vi monterer og installerer ladebokse til elbiler i bl.a. Valby, København og Nordsjælland.

Priser på ladestation

Der findes mange muligheder for installering af ladebokse, og der stilles forskellige sikkerhedsmæssige krav afhængig af opgaven. Når du vælger at få installeret ladestation, afhænger prisen bl.a. af dine boligforhold, garage/parkeringsmuligheder og sågar dine ønsker til projektet. Er der eksempelvis tale om en etageejendom, særlige krav til kabelføring eller placeringen af ladestationen?

Alt dette drøfter vi naturligvis med dig over en snak. Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og tilbyder en uforpligtende snak om dine ønsker. Vi ønsker at være så transparente som muligt over for dig, hvorfor vores timepriser er til at gennemskue. Vi giver naturligvis også et anstændigt vejledende tilbud, når først vi har besigtiget opgaven og talt med dig.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.

Private, foreninger & virksomheder

Har du brug for professionel rådgivning om en hjemme ladestander? Eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på montering og tilslutning af standere til virksomhedens firmabiler? Skal lejlighedskomplekset moderniseres? Uanset opgaven står vi klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning og et godt tilbud på installation af ladestation. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Rådgivning af aut. el-installatører

Ønsker du faglig og kompetent vejledning om alt fra fysiske rammer og elforsyning
til montering af ladestationen? Så står vi til rådighed med kompetent faglig rådgivning. Hos Findalens El bliver du altid mødt af en løsningsorienteret elektriker, som kan levere el-arbejde af høj kvalitet, kompetent rådgivning og personlig sparring fra A-Z.

Ladestation til hjemmet

Ønsker du at få installeret ladestander til elbil hjemme i privaten? Det gør livet nemmere ved at sætte bilen til opladning når du alligevel ikke bruger den, og så er bilen klar med fuldt opladning, når du skal bruge den igen.

Med egen ladeboks får du tid og overskud i hverdagen til selv at kunne disponere. Dermed er du, som elbilist, ikke afhængig af at skulle finde en ledig offentlig ladeboks der kan være utilregnelige og dyre. El-bilopladeren skal gerne installeres et sted, hvor den står overdækket og beskyttet, fx i garagen eller carporten.

Modernisering af virksomheder

Opsætning af ladestation i virksomheden kan være til glæde og gavn for kunder, medarbejdere og sågar dig. Det øger komfort og tilgængelighed, når det gælder muligheden for at få strøm til elbilen.

Kontakt din lokale elektriker

Med solid erfaring som elektriker er vi i stand til at tilbyde vores kunder de bedste resultater og løsninger hver gang. Vi vægter tryghed og tæt kontakt i samarbejdet med vores kunder. Derudover tilbyder vi en høj personlig service og en god dialog om dine ønsker ved installering af ladestationen. Du er derfor i trygge og professionelle hænder, når vi skal varetage dine el-installationer.

Med base i Valby dækker vi hele København – alt fra Hvidovre til Herlev. Vi kører også gerne til Nordsjælland. Kontakt os på telefon 29 89 93 00, send en mail til kontakt@findalens-el.dk eller udfyld formularen her på siden.