Energi­optimering

Din aut. el-installatør i København og omegn

Energi­optimering

Vi er altid på telefonen

Spar penge på elregningen

Du kan minimere dit strømforbrug ved at energioptimere bolig og bygninger, og det kan betale sig på sigt. Ofte kan der være gode besparelser ved at gennemgå dine lyskilder med en elektriker, hvis du f.eks. skal renovere din bolig.

En af mange mulige løsninger kan være f.eks. at installere LED-belysning, bevægelsessensorer eller tidsindstillet belysning relevante steder. Vi er kyndige inden for alt hvad der hedder belysning, og gør os især i installation af spots.

Få en gennemgang af dine installationer og lyskilder med en fagmand og få rådgivning om, hvordan du med fordel kan energiforbedre. Du kan læse mere om energiløsninger og elforbrug på Energistyrelsens hjemmeside.

Gennemsigtige priser

Håndværk er en tillidssag, og det er vigtigt, at man stoler på sin elektriker. Hos Findalens El har vi et stort fokus på at skabe trygge rammer for vores kunder og være ved deres side gennem hele processen. Vi værner om gennemsigtighed og er transparente i alt fra vores priser til deadlines. Intet bliver lavet over hovedet på dig.

Se vores timepriser her

Lad os tage en snak

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få energioptimeret ejendommen? Lad os tage en uforpligtende dialog med dig om netop dit projekt. Vi er altid friske på at rådgive og vejlede.

Hos os er du sikret hjælp af en kyndig fagmand. Som aut. el-installatør kan vi helt sikkert hjælpe dig trygt igennem projektet. Fang os på telefon 29 89 93 00, e-mail kontakt@findalens-el.dk eller via kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med det samme.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.