Elektriker på Vesterbro

Hos os må du gerne forvente lidt mere

Elektriker på Vesterbro

Døgnservice 24 timer i døgnet

Vi er klar ved telefonen 365 dage om året

Fokus på den gode dialog

Vi værner om et tæt samarbejde med dig

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du er dækket op til 150.000 kr

Erfaren og serviceminded elektriker på Vesterbro

Skal du bruge en dygtig elektriker på Vesterbro til din næste opgave? Vores mangeårige erfaring kan vi lave stort set alt inden for elektrikerbranchen, uden at gå på kompromis med vores faglige stolthed. Vi tilbyder blandt andet at stå for din el-renovering, eller komme forbi til et grundigt el-tjek.

Med et erfarent team af elektrikere, har vi en bred vifte af kompetencer til at udføre el-opgaver af ethvert omfang som elektriker på Vesterbro. Hertil får du altid fagkyndig rådgivning gennem hele processen, og vi sørger for at planlægge opgaven, så den passer til dine behov.

Grundig rådgivning til dit næste projekt

Vi har stor fokus på at være så ærlige og løsningsorienterede som muligt, når vi påbegynder en opgave hos dig. Uanset opgavens omfang, er det vigtig for os, at du ved nøjagtig hvad du betaler for, samt hvilken løsning du får implementeret. Vi ønsker at være den foretrukne elektriker på Vesterbro samt resten af Storkøbenhavn, hvorfor høj kvalitet ikke er til diskussion.

Som kunde hos Findalens El kan du forvente:

  • Autoriserede fagfolk med mange års erfaring
  • Personlig service & høj kvalitet
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer

Med os som din elektriker på Vesterbro er du altid garanteret at tidsplaner, retningslinjer og lignende bliver overholdt til punkt og prikke. Du vil som kunde altid have komplet indblik i arbejdsprocessen, og skulle noget akut forekomme er vi altid at fange på telefonen.

Få et tilbud fra os

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, eller har du spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe? Vi har massere af succesfulde projekter i bagagen, og kan med garanti give dig den rette løsning.

Tøv ikke med at kontakte os i dag på telefon 29 89 93 00 eller via e-mail kontakt@findalens-el.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak om din opgave, og giver ligeledes gerne et gennemarbejdet tilbud.

Lad os tage en snak om dit projekt

Lad os tage en snak om dit projekt