Elektriker i Valby

Din lokale elektriker i Valby

Elektriker i Valby

Døgnservice 24 timer i døgnet

Vi er klar ved telefonen 365 dage om året

Fokus på den gode dialog

Vi værner om et tæt samarbejde med dig

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du er dækket op til 150.000 kr

Vi har hovedkontor i Valby

Skal du bruge en autoriseret el-installatør i Valby? Så er Findalens El et oplagt valg. Vi hører til i midten af byen – mindre end 200 meter fra Valby Station. Uanset opgaven kan vi hurtigt være fremme hos dig. Med godt kendskab til lokalområdet kan vi desuden yde en suveræn service.

Over 10 års erfaring med el-arbejde

Søger du en elektriker i Valby med mange års erfaring og stor know-how inden for el-branchen, så er vi en oplagt kandidat. Vores fagfolk har kompetencerne til at klare stort set alle former for el-arbejde. Hvad enten du blot skal have opsat et par lamper i loftet eller renoveret hele lejligheden, bør du ikke tøve med at indhente et tilbud hos os.

Vi har over 10 års erfaring inden for elektrikerfaget, og har hjulpet utallige kunder i Valby og omegn. Har du en akut el-skade, står vi desuden klar med døgnservice 24/7. Giv os et kald og lad os tage en snak.

Kunden i højsædet

Det er vigtigt for os som elektriker, at dine behov bliver opfyldt fra start til slut. Derfor værner vi især om den klare kommunikation og skræddersyede løsning. Du får tilknyttet professionel elektriker til at rådgive dig gennem hele forløbet. Det er desuden den samme fagmand der kommer ud til dig hver gang, for at sikre den absolut bedste service.

Kvalitetsløsninger med fokus på dine behov

Kvalitet, kvalitet, kvalitet – det siger vi altid til os selv. Vi ved, at der er mange penge at spare på den lange bane, hvis man udfører et grundigt stykke el-arbejde fra start af. Det ville vi altid gøre i vores eget hjem, så hvorfor skulle vi ikke også det hos dig?

Vi lever af glade kunder, da de hjælper os med at bibeholde et super godt omdømme i branchen. Hvad enten du skal bruge hjælp i privaten eller i virksomheden, står Findalens El klar med kvalitetsløsninger og dygtige hænder. Kontakt os via formularen nedenfor eller ring på 29 89 93 00.

Skal vi tage en snak om din el-opgave?

Skal vi tage en snak om din el-opgave?