Elektriker i Rødovre

Autoriseret el-installatør til opgaver af ethvert omfang

Elektriker i Rødovre

Døgnservice 24 timer i døgnet

Vi er klar ved telefonen 365 dage om året

Fokus på den gode dialog

Vi værner om et tæt samarbejde med dig

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du er dækket op til 150.000 kr

Din foretrukne elektriker i Rødovre

Står du og skal bruge en dygtig elektriker i Rødovre til dit næste projekt? Hos Findalens El har vi erfaringer med elektrikeropgaver af ethvert omfang og kompleksitet, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig. Fra vores base i Valby kører vi gerne ud til kunder over hele Storkøbenhavn. Du skal ikke tøve med at give os et kald, smide os en mail, eller udfylde vores kontaktformular, hvis du har en opgave, du tror vi kan være behjælpelige med.

Vi stræber altid efter at arbejde med effektivitet, service samt ærlighed som vores stålfaste kerneværdier som elektriker i Rødovre. For dig betyder det, at du kan være sikker på, at alle aftaler og budgetter bliver overholdt til punkt og prikke, samt at du ved hvad du betaler for.

Tillidsfulde og punktlige fagmænd

For os er håndværk en tillidssag, hvorfor vi bestemt ikke tager vores kunders tillid i os for givet. Vi stræber hver dag efter at leve op til vores kunders, samt egne, tårnhøje forventninger. Vores store antal af veludførte projekter samt massere af glade anmeldelser er heldigvis en indikator på, at vi gør noget rigtigt.

Med os som samarbejdspartner får du blandt andet:

  • Kompetente fagmænd som altid kan fanges på telefonen
  • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer
  • Høj kvalitet på både store og små opgaver

Vi brænder for at give vores kunder service ud over det sædvanlige, hvad end det gælder et alment el-tjek eller en større el-entreprise. Vi værner om den personlige dialog med kunden og lægger altid en ekstra indsats i at tilfredsstille dine behov.

Indhent et uforpligtende tilbud

Som velrenommeret elektriker i Rødovre, er håndværket vores stolthed. Vores løsninger skal være enkle, elegante og vigtigst af alt: virke til perfektion! Har du brug for en professionel elektriker i Rødovre, står vi til rådighed med høj ekspertise og mange års erfaring.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 29 89 93 00 eller sende os en mail på kontakt@findalens-el.dk, hvis du skulle have spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et gennemarbejdet tilbud på din opgave.

Giv din lokale elektriker i Rødovre et kald

Giv din lokale elektriker i Rødovre et kald