Elektriker på Østerbro

Din lokale elektriker på hele Østerbro

Elektriker på Østerbro

Døgnservice 24 timer i døgnet

Vi er klar ved telefonen 365 dage om året

Fokus på den gode dialog

Vi værner om et tæt samarbejde med dig

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du er dækket op til 150.000 kr

Skræddersyet el-arbejde på Østerbro

Er du på udkig efter en elektriker på Østerbro der har dine behov i fokus? Hos Findalens El er kunden altid i højsædet. Vi værner om de skræddersyede løsninger og snakker hele opgaven igennem inden projektstart.

For os er det vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele samarbejdet. Med ærlighed kommer man længst, og derfor er vi altid 100% transparente fra start til slut. Med mere end 10 års erfaring i branchen ved vi hvad der skal til, for at levere et tilfredsstillende resultat.

Skal vi tage en snak?

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne hos din lokale elektriker på Østerbro? Lad os tage en snak om netop dine ønsker og behov. Vi kommer ud og besigtiger projektet, så vi få hele opgaven afstemt med dig.

Vores priser er super gennemsigtige og står stort på hvidt her på hjemmesiden. Desuden afregner vi pr. halve time, så du kan få det maksimale ud af dine penge. Giv os et kald, send en mail eller udfyld formularen nedenfor, så vender vi straks tilbage med et gratis tilbud.

Vi klarer alle typer elarbejde

Som elektriker på Østerbro har vi godt styr på vores fag. Vi kender til alle relevante reglementer og lovgivninger når det gælder el-arbejde i København. Uanset opgaven skal kvaliteten være i top. Vi samler på glade kunder.

Private boliger på Østerbro

Skal du bruge hjælp i hjemmet, så står vi klar til at hjælpe. Vi har kompetencerne til at klare stort set alle typer el-opgaver i huse og lejligheder på Østerbro. Få blandt andet hjælp til udskiftning af eltavle, installation af belysning eller el-renovering.

Erhverv på Østerbro

Er der brug for autoriseret el-arbejde i virksomheden? Som autoriseret el-installatør på Østerbro kan vi hjælpe alt fra de gængse el-opgaver til store renoveringsprojekter eller el-entrepriser.

Tøv ikke med at give os et kald

Tøv ikke med at give os et kald