Elektriker på Nørrebro

Vi står klar, når du skal bruge en aut. el-installatør på Nørrebro

Elektriker på Nørrebro

Døgnservice 24 timer i døgnet

Vi er klar ved telefonen 365 dage om året

Fokus på den gode dialog

Vi værner om et tæt samarbejde med dig

Medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne

Du er dækket op til 150.000 kr

El-arbejde på hele Nørrebro

Skal du bruge en professionel elektriker på Nørrebro til din opgave? Hos Findalens El hjælper vi både private og erhverv med alt inden for elektrikerfaget. Fælles for alle vores løsninger er den suveræne service og høje holdbarhed. Få blandt andet hjælp til:

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi varetager ethvert projekt som var det lavet i vores egen bolig. Enhver kunde har stor værdi for os, og vi stræber for at yde suveræn service fra start til slut. Med høj faglig stolthed går vi aldrig på kompromis med den høje kvalitet.

Over 10 års erfaring som elektriker

Med mange år i branchen har vi været vidt omkring i hele Storkøbenhavn. Gennem årene har vi tilpasset vores løsninger og lært en masse. I dag ser vi os selv som nogle af de mest servicemindede elektriker på Sjælland. Udover Nørrebro dækker vi blandt andet:

Er du interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud? Giv os et kald allerede nu eller skriv til os her på siden. Så vender vi straks tilbage.

Med ærlighed kommer man længst…

Ærlighed er en af grundstenene hos os. Dette for at sikre tillid hos vores kunder – og i det hele taget levere en service, vi kan stå inde for. Som elektriker på Nørrebro er vi af den overbevisning, at godt håndværk i ligeså høj grad kræver god service.

Du kan med ro i maven vide, at alle aftaler vores bliver overholdt. Skulle der dog opstå noget uventet, er du naturligvis den første til at høre om det, så vi kan finde en løsning med det samme. Vores fagfolk kan altid fanges på telefonen, så ring endelig hvis du har det mindste spørgsmål. Er du i tvivl om vores priser, kan du finde dem sort på hvidt her på hjemmesiden.

Klik her for at se vores priser

Elektriker Nørrebro og resten af Storkøbenhavn

Skal vi tage en snak om din el-opgave?

Skal vi tage en snak om din el-opgave?