El-tjek i København

Få dine installationer tjekket igennem

Vi er altid på telefonen

Få et grundigt el-tjek

Søger du en kyndig elektriker til at få tjekket din bolig? Hos Findalens El tilbyder vi el-tjek fra 999 kr. Dette vil naturligvis være afhængig af lejligheden eller husets størrelse. Vi sikrer, at alle el-installationer er lovlige og korrekt installerede.

Vi følger naturligvis Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer for et anstændigt el-tjek. Læs mere her.

Gode priser på el-tjek

Få et el-tjek af en erfaren og autoriseret el-installatør i Valby, København eller omegn. Kvalitetsarbejde sikrer, at du får et både kønt, sikkert og holdbart resultat. Med solid erfaring inden for elektrikerfaget kan vi som din el-installatør i København udføre el-tjek der kommer grundigt igennem hele ejendommen.

El-tjek ved bolighandel

Ved køb og salg af ejendom skal der altid udarbejdes en elinstallationsrapport. Den dokumenterer, at elinstallationerne i ejendommen er blevet gennemgået af autoriserede fagmænd. Dette kaldes også for et el-tjek.

Med et professionelt el-tjek af er du sikret, at dine el-installationer er korrekte og lovlige i forbindelse med køb eller salg af din bolig. Dermed kan både køber og sælger opnå tryghed og sikkerhed mod brandfare og fejlinstallationer. Under et el-tjek bliver alle synlige elektriske installationer grundigt undersøgt og gennemgået for fejl eller ulovlig opsætning.

Selvom det især er en god ide ved bolighandel, giver det også mening at få lavet et el-tjek, hvis du vil være sikker på, at din nuværende ejendom ikke har ulovlige el-installationer som kan være til fare for jer. Som autoriseret el-installatør hjælper vi gerne med dette.

Bestil el-tjek i dag

Kunne du tænke dig et el-tjek i København. Findalens El kører ud til hele Hovedstadsområdet fra vores base i Valby. Uanset boligtypen kommer vi gerne ud og klarer opgaven.

Ring på telefon 29 89 93 00, send en e-mail til kontakt@findalens-el.dk eller udfyld vores formular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.