El-renovering i Storkøbenhavn

Få kompetent hjælp af en autoriseret el-installatør i København og omegn.

El-renovering

Vi er altid på telefonen

El-renovering for private & erhverv

Har du brug for professionel el-renovering i din bolig eller erhvervsejendom? I moderne bygninger er der et stort behov for elektronik, der bare fungerer. Derfor er det vigtigt med tilstrækkelige stik og elinstallationer i boligen såvel som i virksomheden. Hos Findalens El udfører vi renovering af el-installationer i Valby, København og omegn.

Renovering af gamle installationer

El renovering og nye installationer kan være nødvendige, hvis de nuværende er forældede. Gamle installationer er hverken så effektive eller sikre, som dem man kan lave i dag. Har du eksempelvis et gammelt HFI-relæ som ikke er tidssvarende, kan du risikere at komme galt afsted. Det får du en elektriker til at udskifte til et HPFI-relæ, der lever op til nutidens standarder. Læs mere om udskiftning af eltavle & HPFI-relæ.

I mange tilfælde giver det rigtig god mening at udføre en el-renovering af elinstallationerne i hjemmet. Det kan både være udskiftning af gamle el-installationer såsom eltavlen eller reparation af eksisterende installationer, såsom belysning der er blevet brugt meget. El-renovering er oplagt, hvis man alligevel er i gang med en større renovering af bygningen eller el-entreprise.

Godt håndværk er en selvfølge

Når alt er nyt og velfungerende, er det ærgerligt, hvis man skal døje med de gamle elinstallationer, som i visse tilfælde også kunne vise sig at være ulovlige. Vi har stor erfaring som elektriker, når det drejer sig om professionelt el-arbejde. Har du brug for professionel, står vi til rådighed med høj ekspertise og mange års erfaring.

Som autoriseret el-installatør kan vi både hurtigt og effektivt løse de fleste typer el-opgaver – altid til aftalt tid og pris. Vi udfører både el-installationer ved renoveringsprojekter og varetager større og mindre el-opgaver for private, virksomheder, boligselskaber og offentlige institutioner. Har du brug for professionelle hænder til en el-opgave eller et projekt, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Har du en gammel ejendom der skal el-renoveres?

El-renovering er populært i ældre ejendomme, da de ofte har forældede installationer, der ikke lever op til nutidens standarder. Ved renoveringer er der ikke én simpel løsning som passer på alle. Derimod kommer det an på en række faktorer såsom slid, opsætning, alder, konstruktionen af bygningen osv. Med mere end 10 års erfaring som elektriker i Københavnsområdet har vi stor viden og kendskab til de forskellige muligheder og sågar det gængse byggeri rundt omkring i København. For os er det utrolig vigtigt, at du ender med den helt rigtige løsning og et godt resultat. Alle opgaverne sker derfor i tæt dialog med dig.

El-renovering & energi­optimering af lejligheder

Renovering og energioptimering af lejligheder er blandt vores specialer som aut. el-installatør. Vi har hjulpet utallige boligejere og foreninger med renoveringsprojekter i København og omegn. Hertil har vi opbygget et stort kendskab til de forskellige byggerier og de mest gængse installationer i Københavnsområdet. Mange lejligheder har gamle levn fra sin opførelse, der ikke lever op til nutidens standarder. Installationer kan være til fare for folk i boligen, og er ofte meget ineffektive, når det kommer til energiforbrug. Derfor er det en god ide at få renoveret og energioptimeret lejligheden med nye og moderne løsninger, der gør brug af energivenlig teknologi.

Pris på el-renovering

Netop fordi en el-renovering er så bredt, kan priserne også variere meget afhængig af opgaven. Projekterne kan se ud på mange forskellige måder, og alt afhængig af den enkelte situation, hvorfor det ikke er anstændigt at give ét simpelt svar på, “hvad en el-renovering koster”. Alligevel forsøger vi at gøre vores priser så gennemsigtige som muligt over for dig.

Du kan se alle vores timepriser her.

Kontakt os allerede i dag på telefon 29 89 93 00 eller via e-mail kontakt@findalens-el.dk. Så tager vi en snak om netop din opgave, og giver ligeledes et skræddersyet tilbud på, hvad netop din el-renovering vil koste hos os.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.