El-entreprise

Vi hjælper både private og erhverv

El-entreprise

Vi er altid på telefonen

Lad os klare din el-entreprise

Er du på udkig efter en kyndig elektriker til at klare din el-entreprise. Hos Findalens El har vi over 10 års erfaring og værner om kvalitetsløsninger. Vi kan lave stort set alt inden for elektrikerbranchen, uden at gå på kompromis med vores faglige stolthed. Som aut. el-installatør er vi veluddannede inden for vores fag, og vi ved hvad der skal til for at levere et godt stykke håndværk. Dine behov er altid i højsædet.

Underentreprenør

Er I på udkig efter en underentreprenør til jeres entreprise? Vi fungerer gerne som aut. el-installatør i forbindelse med jeres byggeprojekt. Vi har stor erfaring med entrepriser hos private samt erhverv. Vores elektrikere har stor erfaring i at samarbejde med andre fagmænd. Der er stort fokus på god kommunikation og klare aftaler. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

El-entreprise ved lejligheds­projekter

Hvis en lejlighed skal renoveres, giver det god mening også at gå alle el-installationerne igennem. Måske noget af det er udført ulovligt, eller måske man ønsker en helt anden løsning.

Vi har stor erfaring med de el-relaterede opgaver til lejlighedsprojekter. Med andre ord tilbyder vi at stå for el-entreprisen ved el-renovering af lejligheder i tæt dialog med samarbejdspartnere eller andre virksomheder.

En elektriker du kan stole på

I håndværkerbranchen er det vigtigt, at man stoler på sin fagmand. Det er altid en god ide at sikre sig, at de har de rette intentioner og et godt omdømme. Vi værner om den personlige dialog og transparence i alle vores løsninger. Især el-entrepriser kræver et tæt samarbejde mellem kunde og sågar andre fagfolk. Derfor er det vigtigt at man vælger en elektriker, der har styr på kommunikationen og sågar faget.

Som kunde hos Findalens El er du sikker på, at få den bedst mulige pris og mindst muligt besvær med el-arbejdet. Netop pga. vores mangeårige erfaring og store viden på området, kan vi give et tilbud med gode priser, uden du behøver at være bekymret for kvaliteten af arbejdet. Vi går aldrig på kompromis med vores faglige stolthed.

Lad os tage en snak

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for el-entreprise hos Findalens El? Vi hjælper både private og erhverv med diverse projekter. Med en bred vifte af kompetencer kan vi klare langt det meste, og vi er altid friske på at hjælpe med specialopgaver. Som elektriker dækker vi Valby, København og resten af Hovedstadsområdet.

Har du flere spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på din opgave? Ring på 29 89 93 00, send en mail til kontakt@findalens-el.dk eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage med det samme.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.