Belysning

Professionelle løsninger til private & erhverv

Belysning

Professionelle løsninger til private & erhverv

Vi er altid på telefonen

Installation af belysning

Skal der installeres belysning? Lad Findalens El klare opgaven. Som autoriseret el-installatør tilbyder vi professionel installation og montering i topklasse. Hvad enten det er til privat, boligforening eller erhverv, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper bl.a. med:

  • Kontorbelysning
  • Boligbelysning
  • Butiksbelysning
  • Industribelysning

Spot installationer

Skal du have opsat og installeret spots i boligen, butikken eller på kontoret, står vi klar med kyndige fagfolk. Vi er særligt dygtige og har stor erfaring inden for netop installation af spots, hvorfor vi med sikkerhed kan klare opgaven til punkt og prikke.

Vi udnytter tiden fuldt ud og går ikke fra en opgave, før vi er 100% tilfredse med resultatet. Det er din sikkerhed for, at du får mest muligt for pengene – hvad enten det gælder lejlighedsrenoveringer, spot installationer eller noget helt tredje. Vores priser er desuden til at gennemskue og står frit fremme her på hjemmesiden.

Se vores priser.

Indhent et tilbud

Ønsker du at høre mere om mulighederne hos Findalens El. Kontakt os i dag for et gratis og helt uforpligtende tilbud på belysning til erhverv eller private. Vi skræddersyr naturligvis tilbuddet til netop dit projekt med udgangspunkt i dine behov.

Ring til os på telefon 29 89 93 00 eller e-mail kontakt@findalens-el.dk og få svar med det samme. Vi kan også kontaktes via formularen her på siden.

Hvad siger kunderne?

Anna Zuschlag-Arnskov, Solrød Strand

Vi havde Oliver ude for at kigge på løsninger og give tilbud til opsætning af udendørs belysning. Trods virkelig svære arbejdsforhold var Oliver meget entusiastisk og løsningsorienteret. Han knoklede på og arbejdede 12,5 timer for at blive færdig med arbejdet på én dag. Vi er virkelig glade for det udførte arbejde og vil helt klart ringe til Oliver igen, næste gang vi skal bruge en elektriker.

Christoper Haslund, København S

Gennemgang af eksisterende installation
Oliver tjekkede op på den nuværende el-installation i vores lejlighed

Lykke Service, Kgs. Lyngby

Utrolig god service og altid klar på telefonen.
God til at kommunikere med kunderne og helt fair priser :)

Kristian Skovmand, København Ø

Eltavle
Kom hurtigt ud, og klarede problemet lynhurtigt.

Cecilie, Solrød Strand

Vi havde en virkelig god oplevelse med Oliver vedrørende udendørsbelysning. Oliver var hurtigt ude for at give et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til opgaven. Han fik opgaven løst virkelig fint og vi er så glade for resultatet. Hans hjælp er meget værdsat.

Erasmus Rothuizen, Hillerød

Skift af eltavle, etablering af jord og indsættelse af bimålerne i ny tavle
Oliver er god til at informere om arbejdet der skal udføres samt lytte til ens ønsker så arbejdet lever op til forventning og lovkrav samt han ringer tilbage som aftalt.
Arbejdet blev udført som aftalt og til en konkurrence dygtig pris. Under selve udførelsen af opgaven er Oliver en rar person at have i sit hjem og det virker til at arbejdet bliver udført omhyggeligt og professionelt. Jeg vil til en hver tid bruge Findalens el igen.

Michael Simonsen, Glostrup

Oliver forstår at sætte sig ind i problemstillingen og er utrolig løsningsorienteret. Han er effektiv i sit arbejde, og har en sans for de små detaljer. Han er ikke bleg for at gå et ekstra skridt i forsikringen om, at arbejdet bliver udført til topkarakter. Jeg har været yderst tilfreds med det udførte arbejde, det oversteg mine forventninger, og har hævet barren for hvordan elektrikerarbejde skal udføres.

Tina Hansen, Solrød Strand

Oliver er en stabil og dygtig elektriker, alle stikkontakter er skiftet i hele huset, ligesom vores nye markise har fået strøm, dette krævede fremføring af kabel og afbryder med jordforbindelse, vi er super tilfredse med Olivers indsats, og kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Freja, Frederiksberg

Lampeopsætning/repareret stikkontakt
Rigtig god oplevelse og virkelig effektivt

Denice Søgaard, Skovlunde

Vi hyrede Oliver i forbindelse med køb af hus med mange ulovlige el løsninger. Han brugte god tid på at gennemgå hele huset og komme med et tilbud. Herefter knoklede han på i en uge for at fikse det hele. Han var hurtig og dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med arbejdstider. Findalens El kan klart anbefales.

Miriam & Helge Sørensen, Holte

Vi brugte Findalens El til at stå for hele vores badeværelsesrenovering. Oliver stod for kontakt til og koordinering med andre håndværkere. Fra starten var det et konkurrencedygtigt pristilbud med en præcis plan over hvilke dage hvilke håndværkere kom på besøg. Projektet tog 4 uger og det hele blev så meget nemmere af at Oliver stramt styrede tidsplanen og informerede os om evt. mindre ændringer.
Det endelige resultat oversteg vores største forventninger og vi er super tilfredse med vores nye badeværelse.